WIJ BEZORGEN GRATIS !

LED VERLICHTING OP DE NIEUWE MANIER

Het was weer zover, weer naar de bouwmarkt voor nieuwe peertjes. Na lang voor het schap gestaan te hebben en vele LED lampjes verder die ik in mijn handen heb gehad ging ik het toch maar vragen. Wat is nou het voordeel aan LED? De medewerker van de bouwmarkt gaf mij veel advies maar toch bleef de vraag hangen, geeft LED wel de warmte die ik wil? Is LED niet heel kil? Ik heb het maar even naast mij neergelegd en ben toch maar weer naar huis gegaan met de peertjes die ik altijd al gebruikte.

Nu is het 2 maanden later en ik ging gisteren langs bij mijn beste vriendin die recent verhuisd is. Het hele oude huis heeft ze opgeknapt en is nu een oase van rust. Toen we op de bank zaten met een heerlijk glas witte wijn keek ik omhoog in de lamp naast de bank en zag daar tot m’n verbazing een LED lamp. Zag ik dat nou goed? Ik twijfelde nog en toen vroeg ik het, welke lampen waren voorzien van LED? aangezien het huis zo warm aanvoelt. De lach op het gezicht van mijn vriendin was niet te missen en het enige wat ze terugvroeg was, hoeveel denk je? Waarop ik antwoordde: toch niet allemaal he? De lach was niet meer te onderdrukken voor haar waarna ze vol overtuiging zei dat elke lamp voorzien was van een LED lamp.

Stomverbaasd ging ik natuurlijk elke lamp na om te kijken of het wel echt zo was, om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat het toch echt zo was dat alles LED was. Het gesprek vloeide natuurlijk door met de vragen over hoe het dan kon dat alles toch zo warm aanvoelde. Ze leidde mij rond en liet zien dat alles dimbaar en aanpasbaar was. Het witte licht werd geel licht en het gele licht werd ook weer wit wanneer ze bijvoorbeeld een spannend boek aan het lezen was. De schoonheid van het licht in een nieuw jasje. Ik ben overtuigd! Ze gaf mij een lampje mee om thuis even te proberen.

Later die middag ben ik thuis nog eens gaan kijken hoe het nou bij mij thuis was, en wat kan het in mijn huis betekenen? Het verschil was miniem tussen de “oude” en “nieuwe” lamp. Toch zijn de kosten zoveel lager en gaat het zoveel langer mee. Ik heb besloten om toch maar op mijn vrije avond werk te verzetten en ben naar de bouwmarkt gereden om voor elke lamp waar het voor mogelijk was een LED lamp te halen aangezien niet elke lamp LED dimbaar is. Het kleine beetje werk van het uit en indraaien van de “oude” en de “nieuwe” lamp is het dubbel en dwars waard geweest. Wat een geweldig effect.